1965 2024

Хүнс Технологийн
Политехник коллеж

>

Хүнс Технологийн
Политехник коллеж


Warning: A non-numeric value encountered in /home/foodtechedu/public_html/pages/content.php on line 17

Сургалтын орчин & ЧСС-ын гарын авлага

ЧИХЭРТЭЙ ААРЦ

Онцлог, ач холбогдол: Аарцанд чихэрлэг амт бий болгох зорилгоор элсэн чихрийн уусмалыг жорын дагуу бэлтгэж нэмсэн.Аарцны 50 гаруй хувийг уураг эзлэх бөгөөд төмөр, фосфор, кальци, кали, аминдэм А, аминдэм Е, эрдэс бодисоор баялаг бүтээгдэхүүн юм. Сургуулийн хүүхдийн хоолны цэсэнд оруулахад тохиромжтой.

Их уншсан