1965 2024

Хүнс Технологийн
Политехник коллеж

>

Хүнс Технологийн
Политехник коллеж


Warning: A non-numeric value encountered in /home/foodtechedu/public_html/pages/content.php on line 17

Сургалтын орчин & ЧСС-ын гарын авлага

ЗӨӨЛӨН БЯСЛАГ

Онцлог, ач холбогдол: Пропион хүчлийн бактериар баяжуулж, зөөлөн бяслагийн технологиор бэлтгэсэн. Төрөл бүрийн хоолонд хэрэглэхэд тохиромжтой. Бяслаг нь кальци, В-гийн төрлийн аминдэм, А болон В аминдэм, хялбар шингэцтэй уураг, төрөл 12 бүрийн тосны хүчил, үл орлох аминхүчил, кальци, фосфор, кали зэрэг эрдэс бодис агуулсан хүнс тэжээлийн болон биологийн өндөр ач холбогдолтой.

Их уншсан