1965 2024

Хүнс Технологийн
Политехник коллеж

>

Хүнс Технологийн
Политехник коллеж


Warning: A non-numeric value encountered in /home/foodtechedu/public_html/pages/content.php on line 17

Сургалтын орчин & ЧСС-ын гарын авлага

ЗӨӨХИЙ

Онцлог, ач холбогдол: Янз бүрийн тосны агууламжтай цөцгийг хөрөнгөлж бэлтгэдэг тослог бүтээгдэхүүн бөгөөд хүнсэнд шууд болон талхны түрхлэг, төрөл бүрийн хоолонд хэрэглэхэд тохиромжтой.


Зөөхийнд агуулагдах сүүний тос нь хүний биед илч үүсгэх бөгөөд мэдрэлийн тогтолцооны үйл ажиллагаанд онцгой нөлөөтэйгээс гадна амьдралын чухал хэрэгцээт А, Д, Е, К зэрэг аминдэм, органик хүчил, кальци, магни, натри, кали, фосфор, биотин, лецитин бусад эрдсээр баялаг бүтээгдэхүүн юм. Хүний хоол боловсруулах системд хялбархан боловсрогдох, хоолны дуршлыг нэмэгдүүлэх, сэтгэл санааг өөдрөг болгох ач тустай.


Их уншсан